Dansa med Betty Boop i din telefon

Sätt på dansskorna och förbered dig på att skaka loss med Betty Boop i det nya iOS-rytmspelet Betty Boop Dance Card, som kan laddas ner till iPhones och iPads. Appen är tillgänglig i hela världen.

Appen är gratis och inkluderar fyra sånger och en instruktionsmanual. Fansen har sedan möjligheten att köpa flera sångpaket, inkluderat “Decade Dance: Musical Journey Through the Decades” som innehåller åtta sånger från 1930-talet till idag. Soundtracket är otroligt varierat och tar spelaren på en musikalisk tidsresa som innehåller över 20 originalsånger, allt från swing och rock till 8-bit och modern pop.

Spelet är utvecklat av Fowl Moon Studios och har beskrivits som “beroendeframkallande roligt och otroligt underhållande”. Betty Boop Dance Card erbjuder nyskapande spelande, jazzig musik, färggrann 3D-grafik och engagerande intriger med fokus på ”seriernas drottning” Betty Boop. I spelet kan man även samla kort som föreställer klassiska och nya bilder av Betty Boop. Desto flera kort spelaren samlar, desto bättre! Spelarna kan också skräddarsy sin personliga kortlek med ett urval Betty Boop-kort. Varje kort erbjuder unika fördelar, vissa hjälper spelaren genom svårare nivåer medan andra gör spelet mer utmanande och gör det möjligt att få högre poäng.

 

Att experimentera med karaktärerna och deras kostymer uppmuntras också. Spelarna kan klä ut Betty Boop i klassiska eller nya utstyrslar eller spela som helt andra karaktärer, som alla är animerade i praktfull 3D och laddade med dussintals coola dansmoves.

Betty Boop Dance Card är en dröm som går i uppfyllelse för hängivna Betty Boop-fans och en lysande introduktion för spelare som gillar musik och tycker om spel med rytm och fart. Fansen uppmuntras att gilla Betty Boop Dance Card på facebook och följa @bbdancecard på Twitter för att inte gå miste om en enda ny uppdatering, tävling eller nyhet om spelet.

Källa: http://bettyboop.com/2014/06/25/so-you-think-you-can-dance/#more-13172

Licensing, Betty Boop

För dig som …