Den officiella Muminbutiken levererar nu till hela världen

Den officiella Muminwebsidan Moomin.com offentliggjorde idag att den kommer att vara den första online-butiken att börja sälja och leverera Muminprodukter till hela världen. Till de nya leveransdestinationerna hör USA, Kanada, Australien, Japan och många fler. Leveranserna börjar sändas iväg den 3 mars.

Moomin.com, som även går under namnet All Things Moomin, siktar på att bli förstahandsvalet för existerande och blivande Muminfans. Sajten kombinerar sömlöst redaktionellt material och försäljning för en komplett Muminupplevelse. Den integrerade butiken erbjuder ett brett sortiment av Muminprodukter av hög kvalité. En del av produkterna finns inte tillgängliga någon annanstans.

- “Vi ger världen Mumin! Det finns Muminfans i världens alla hörn, men på många platser finns det inga återförsäljare av Muminprodukter. Från och med nu kommer Moomin.com att leverera Muminprodukter till praktiskt taget hela världen”, säger Jens Krogell, managing director på All Things Commerce.

Muminbutiken har varit öppen i tre månader och har redan levererat hudratals beställningar till ett flertal EU-länder. Sajten erbjuder utöver butiken unikt Muminmaterial, presentationer av många av Muminkaraktärerna och ett djupgående porträtt av deras skapare Tove Jansson. Dessutom har sajten en blogg som innehåller exklusivt Mumininfo.

 

För vidare frågor om Muminbutiken, kontakta:

Jens Krogell

Managing Director

All Things Commerce

+358 40 742 6062

jens@allthingsmoomin.com 

Licensing, Mumin

För dig som …