"ett komiskt mästerverk!"

När det nu är dags för Jeremy att slå sig lös i romanens form gör han det med besked. Han och kompisen Hector ska ut på livs äventyr: en konsert med favortibandet Gingivitis. Föräldrarna har som vanligt noll koll.

Den amerikanska Zits-romanen Chillax berättar om när Jeremy äntligen åka på sin första rockkonsert – utan föräldrarna! Tillsammans med kompisen Hector ger han sig iväg på sitt livs äventyr – inte bara resan dit. Backstage får de en natt de sent ska glömma.

Det är kompisen Tim som behöver sälja sina biljetter eftersom han ska donera benmärg till sin cancersjuke mor. De inkännande och vänliga själarna Jeremy och Hector ställer förstås upp och köper biljetterna. Det är ju favoritbandet Gingivits som spelar!
Föräldrarna är inte tillfrågade och på plats vid konserten finns deras historielärare som jobbar extra deltid bakom scenen. Med varsitt backstage-pass hamnar de bakom scenen i jakt på en souvenir till Tim …

Zits Chillax är en humoristisk och rikt illustrerad ungdomsroman av Jim Borgman och Jerry Scott om vilken Stan Lee har sagt: "ett komiskt mästerverk!"

Redaktionellt, Zits