OY Moomin Charaters Ltd och Bulls Licensing AB utser ny agent för Frankrike och Benelux

Bulls Licensing AB som representerar Mumin världen över offentliggör att de valt The Agency som ny Muminagent för Frankrike och Beneluxområdet.

– Vi är övertygade om att Frankrike och Benelux är marknader där Mumin har stark potential att växa på grund av det nuvarande utgivningsprogrammet och lanseringen av UNIQLOs andra kollektion  Muminkläder i området. Framtiden ser ljus ut, säger Gustav Melin, Chef för Internationell Licensering på Bulls Licensing AB. 

The Agency är en självständig licenseringsagent baserad i Paris som fokuserar på klassiska rättigheter och är huvudagent för bland annat ”Lille Prinsen”. The Agency kommer att samarbeta nära med Bulls Licensing AB för att utveckla projekt om Mumin i Frankrike och Benelux.

The Agency är stolta över att få representera Mumin i Frankrike och Benelux.

– Vi är bekanta med att jobba med klassiska rättigheter och humorn och de fantastiska bilderna av Tove Jansson kommer att finna en entusiastisk publik här. Vår avsikt är att ge Mumintrollen uppmärksamheten de förtjänar i våra territorier, säger Alexia Delahaye, partner på The Agency.

 

mumin, Licensing

För dig som …