Unik Muminutställning på Bolognas internationella barnboksmässa hedrar Tove Janssons konst och liv

Bulls Licensing och Moomin Characters ställer ut på den Internationella barnboksmässan i Bologna som äger rum mellan den 24 och den 27 mars 2014.

År 2014 firas 100-årsjubileét av Munins skapares Tove Janssons födelse. För att fira detta speciella år ska Bulls Licensing och Moomin Characters arrangera en jubileumsutställning i lobbyn mellan hallarna 29 och 30.

Under TOVE 100-jubiléet har Bulls Licensing och Moomin Characters valt Unicef som officiell välgörenhetspartner, efterson Tove Jansson var en extraordinär kvinna på så många olika sätt. Hennes framgång hedras genom att samla pengar för att fattiga barn ska ha en bättre chans att gå i skolan. Bokförlagen Tammi och WSOY, som ger ut Mumin-böckerna, kommer att delta i välgörenhetsprojektet.

Besök oss i Muminbåset i hall 30, stånd D13 eller i lobbyn mellan hallarna 29 och 30 (Tove 100-utställningen).

Om du vill boka en intervju med Sofia Jansson, brorsdotter till Tove Jansson ska du ansöka om det av vår Marketing Manager Anna Rosmalm (rosmalm@bulls.se)

För frågor gällande Moomin Publishing, kontakta vänligen Brand Director Anna Lawrence,(lawrence@bulls.se)

Den nya Muminkatalogen finns nu tillgänglig I vårt nyhetsrum.

 

Om barnboksmässan i Bologna

Barnboksmässan I Bologna är det viktigaste internationella evenemanget dedikerat till bok- och multimediaindustrierna för barn. I Bologna träffas författare, illustratörer, agenter, licensgivare och licenstagare, paketerare, distributörer, tryckare, bokförsäljare och bibliotekarier för att sälja och köpa copyright. Cirka 1200 utställare från 75 länder och 25 000 internationella handelsrepresenterande deltog år 2013. Mässan, som då firade 50-årsjubileum, var över 20 000 kvadratmeter (ungefär 215 000 square feet) stor.

case, Licensing, Mumin

För dig som …