Om Kontakta oss

Kontakta oss

Licensing

Bulls Licensings expertis är att omvandla varumärken till merchandise för slutkonsument. Exempel på varumärken vi representerar är  Downton Abbey, AC/DC, Mumin, Breaking Bad, Fifty Shades of Grey, Pettson & Findus, The Beatles, Paddington, Live Nation, Popeye, Temple Run, Betty Boop, Sony Pictures, Fantomen, Modesty Blaise m.fl. 

Läs mer

Redaktionellt

Bulls Press Redaktionellt är en komplett partner när det handlar om material och redaktionella tjänster både för print och webb.
Varje vecka producerar och levererar vi korsord, sudoku, aktivitetsmaterial, reportage och magasin. Dessutom presenterar Bulls Press 150 serier från hela världen. Från barnserier och klassiska äventyr till moderna serier där skrattet fastnar i halsen.

Läs mer

Bulls People

Bulls People skapar spännande samarbeten mellan influencers och företag som vill få ut sitt budskap. Tillsammans tar vi fram produkter och berättelser som bygger på influencers personliga varumärken och därmed blir både genuina och trovärdiga.

Oavsett om det är tidsbegränsade kampanjer eller långsiktiga samarbeten är Bulls People det självklara valet för ert varumärke och koncept.

Läs mer

Aktuellt  Fler nyheter

Knasen 4/2018

Nu har ett specialnummer av Knasen nått de svenska kioskerna. Det är en hyllningsutgåva över Knasens tecknare Mort Walker.

Fantomen dubbelnummer 6/7 2018

 Ett nytt dubbelnummer av Fantomen finns i butikshyllorna landet över. Läs del 1och 2 av Fantomenepisoden "Orientexpressen"!

Kryssa med Sofia Rågenklint

Kryss & Quiz 10/2018 ute nu!