… är intresserad av att använda någon av våra karaktärer i din marknadsföring

Oavsett vilken av våra karaktärer du väljer att använda för till exempel promotionsyften, reklam eller annan marknadsföring medför de otaliga fördelar. Eftersom vi alltid håller noga koll på allt som sker runt våra karaktärer kommer ni aldrig se dem i dåligt sällskap eller i kompromissande situationer. Deras styrka är bestående.

Snabbt, enkelt och effektivt

Samtliga våra karaktärer har funnits med i många år vilket bland annat innebär enorma bildgallerier att jobba med. Oavsett vilken idé ni har så kan ni lita på att den går att förverkliga med hjälp av karaktären av ert val. Vi har lång erfarenhet av produktionsprocesser, copyrightfrågor och varumärkesstrategier. Allt detta garanterar att ni kommer att nå era marknader snabbt, enkelt och effektivt. 

Genväg till framgång

Marknaden är full av likartade produkter och varumärken. Med hjälp av våra klassiska karaktärer får ni möjligheten att sticka ut på ett originellt sätt som är svårt att kopiera. Dessutom besitter alla våra karaktärer egenskaper som kan matcha eller förstärka er produkt eller varumärke.

Många karaktärer att välja bland

Det är endast er fantasi som sätter gränserna för användningsområdena för våra karaktärer. Genom åren har vi gjort allt från husgeråd, leksaker, kläder, möbler och CD-romspel till stora reklamkampanjer. Titta gärna igenom listan över våra karaktärer för att se vems personlighet som passar för era behov.

Hur mycket kostar det?

Många tror att licensiering är både dyrt och svårt men detta är absolut inte fallet, raka motsatsen faktiskt. Ni betalar endast för era egna framgångar eftersom de flesta avtal baseras på royalty på sålda produkter eller graden av användandet. Om ni väljer att använda er av Bulls Licensing undviker ni också kostnaderna för administrativt och rättsligt arbete. Jämför detta med hur stor investering som skulle krävas för att skapa ett varumärke lika välkänt som någon av våra klassiska karaktärer.