Om

Brinner du för försäljning och gillar utmaningar?

Som säljare hos Bulls Licensing blir du en del av ett mycket framgångsrikt team med prestigelöshet och teamanda. Du får representera kända varumärken som exempelvis Mumin, Smurfarna, the Beatles, Fantomen, Fifty Shades of Grey m fl. Som person är du resultatorienterad med stark initiativkraft, driv och energi. Du tar ett eget ansvar för dina affärer och söker aktivt nya utmaningar i rollen som säljare. Du är kommunikativ med en övertygande förmåga vilket innebär att du ger ett positivt intryck, är professionell och säker i mötet med andra och skapar trovärdighet kring din person och de varumärken vi representerar. Vidare är viktigt att du har ett stort engagemang för ditt arbete och lojalitet gentemot dina kunder, kollegor och företaget! Eftersom vi arbetar med rättigheter är kunskaper i avtalshantering meriterande, vi har dock egna jurister till hjälp och råd längs vägen. Arbetet sker på engelska och svenska. Mycket av arbetet sker hos kund och resor ser du som en naturlig del av arbetet.

  

Profil

Du är en kreativ, utåtriktad person med några års erfarenhet av säljarbete med goda resultat.

Det är mycket viktigt att du tycker om utmaningar, är målfokuserad och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Du är ansvarstagande, strukturerad och tar egna initiativ

Vana av CRM system en merit

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att på ett förtroendefullt och professionellt sätt etablera långsiktiga och starka relationer.

 

Du erbjuds

En spännande och utmanande roll i en organisation som har intressanta kunder och produkter, stadig tillväxt och en mycket god stämning på kontoret. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts snarast.Start:
Snarast.

Lön:
Enligt överenskommelse.
   

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta personalchef Åsa Kämpe på telefonnummer 08- 555 20615.

Karaktärer & varumärken

Twitter

Facebook

Instagram