Vårt erbjudande till dig som vill öka din försäljning med hjälp av våra varumärken

Bulls Licensing har gedigen vana att arbeta med välkända och starka varumärken. Ett exempel är Mumin där vi har skapat ett licensprogram med över 500 licenstagare vilket ger oss ett unikt och brett kontaktnät.

Vad är licensing?

Licensierade produkter har funnits på marknaden i över 120 år men har exploderat de senaste trettio åren.

Idag har licensprodukter en årlig omsättning på mer än $172 billioner i retail.

Licensing är ett avtal med mellan oss och dig där du får licens att använda ett varumärke eller karaktär på dina produkter eller tjänster. Kostnaden för att använda karaktärer/varumärken betalas i royalty.

Fördelarna med licensing : Låg risk, möjlighet att nå nya marknader och retailers.

Vi på Bulls är experter på att hitta vägar och möjligheter att utveckla din produkt eller tjänst med hjälp av våra redan etablerade varumärken och därmed öka försäljningen markant. Vi hanterar hela avtalsprocessen till påskrivet avtal av upphovsman. Vi har juridisk kompetens inhouse. Genom våra sub-agenter i övriga världen kan vi hjälpa dig att nå på nya marknader. Vår marknadsavdelning jobbar ständigt med att hitta synergier mellan licenstagare och på så sätt få större synlighet hos konsument. Vi stöttar också upp din marknadsföring genom sociala medier, deltagande på mässor och löpande information om dina produkter och tjänster till målgruppen. Vi erbjuder även designtjänster.

Allt detta är givetvis gjort i linje med dina strategier.

Exempel på varumärken som väljer att jobba med oss

Iittala, H&M, Finlayson, Suzuki, Lindex, Junibacken, KappAhl, Martinex, Artek, Unillever, Uniqlo, Kraft, Fazer, Rabén & Sjögren och många många fler.