Om oss

Hos Bulls Press hittar du starka karaktärer och intressanta vinklar. Bulls Press är agent för redaktionellt material och kommersiella rättigheter. Vi licensierar varumärken och seriekaraktärer till produkter och marknadsföring via Bulls Licensing.  Bulls Press förmedlar serier, korsord, underhållnings- bild och textmaterial till tidningar och media i print och online  – samt agerar outsourcad redaktion, förmedlar förlagsrättigheter, grafisk service och tryck.

För tidningar och förlag

I Bulls Press stora portfölj hittar du klassiska och aktuella figurer med igenkänningsfaktor och kreativ höjd som FantomenMuminErnieZitsHagbardNemiKarl-Alfred och Betty Boop

Som tidningskund hittar du såväl aktivitets- och underhållningsmaterial som korsord och pyssel men också ett komplett utbud av features, artiklar och bilder  för publicering online såväl som i print. Bulls Press skräddarsyr sidor och bilagor och rycker in som extern redaktion för små och stora projekt. Förlagskunder hjälper Bulls Press med rättigheter och material för serieutgivning.

Bild & rörligt

I Bulls Bildarkiv hittar du dygnet runt bilder och rörligt material för alla tillfällen - här finns de högaktuella nyhets- och kändisbildernastudio modeskönhetfeaturesbeauty och mer för publicering och för reklam. Bulls Bild representerar många av de mest namnkunniga internationella fotograferna och magasinen. Tex Sunday Times, Figaro och Marie Claire.

Licensiering

Våra kunniga medarbetare på Bulls Licensing hjälper företag hitta de varumärken och seriehjältar som perfekt matchar målgrupp och profilering. Bulls guidar genom godkännande och designprocessen och bygger på med mediastöd och gemensamma kampanjer.

Organisation

Bulls Press arbetar via huvudkontoret i Stockholm och de 10 dotterbolagen i Frankfurt, Köpenhamn, Warsawa, Wien, Oslo, Helsingfors, Tallin, Riga och Vilnius samt Bulls Graphics i Halmstad med lokala säljare och redaktörer med känsla för den lokala marknaden och våra kunders behov.

Bulls Press representerar kreatörer, agenturer och förlag från hela världen, alla med kreativ höjd som gemensam nämnare. Kontakta oss så berättar vi mer.