Om oss

Bulls Press Redaktionellt är en utveckling och förädling av Bulls Press Syndikering. Redaktionen startade när vi fick uppdraget av Aftonbladet att producera deras korsord, kryss och liknande material i alla dess former: enskilda inslag, sidor, inlagor och hela bilagor. Året var 2009 och starten blygsam. I dag arbetar Bulls Press redaktion med material till de flesta magasinsförlag och tidningshus i Sverige. Och det handlar inte bara om ett klur-roligt ordpar i ett kryss eller en poäng i slutet av en seriestripp. Bulls Press redaktion klarar det mesta.

Bulls Press har länge varit en av Sveriges största leverantörer av korsord och serier. Det finns förmodligen inte en enda krysslösare – och definitivt ingen serieläsare – som aldrig stött på ett korsord märkt ”© Bulls”.

Med redaktionen förändrades arbetsgången, uppdragen blev fler och personalstyrkan ökade till dagens fem tjänster. Till det kommer ett drygt femtiotal frilansare inom de flesta områden.

Redaktionen arbetar, som sagt, inte enbart med kryss och korsord. Med tanke på Bulls övriga verksamhet är tecknade serier något som ligger redaktionen nära. För förlaget Egmont Kids producerar man i dag serietidningen Smurfarna på tre språk. 

Featurematerial

Bulls press producerar även böcker, magasin och featuresidor kring aktuella ämnen. Bland kunderna hittar man svensk dagspress, Allers förlag, First publishing, Langenskiölds bokförlag. Tillsammans med våra faktagranskare, formgivare, fotografer, illustratörer, konstruktörer, korrekturläsare, skribenter och mediahus från hela världen levererar Bulls Press redaktion och bildbyrå material som du inte borde vara utan.